Zoekmachine optimalisatie (SEO)2017-01-30T09:42:16+00:00

Zoekmachine optimalisatie: Hoe kunnen wij je helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website?

Zoekmachine Optimalisatie, ofwel het verbeteren van de vindbaarheid van je website in de grote zoekmachines (Google, Bing e.d.) kan een flinke klus zijn. Daar kan je dus wel wat hulp bij gebruiken! Naast het uitvoeren van basistechnieken voor verbetering van de vindbaarheid, hangt Loco Creations jouw website aan de seo-monitor. Wekelijks wordt je gehele website onder de loep genomen, waarbij we je kunnen adviseren op welke punten je succes kan boeken.

SEO-APK v.a. € 49,95
Doe de SEO-apk en zorg voor meer relevante bezoekers naar jouw website.

De SEO-APK

Naast het schrijven van goede content, is het is ook belangrijk ervoor te zorgen dat je website goed kan worden geïndexeerd door de zoekmachines. Google hanteert zo’n 200 aspecten om je website te beoordelen! Zorg ervoor dat je site technisch in orde is en je hebt meteen al een voorsprong op je concurrenten.

Met de SEO-APK heb je snel een overzicht van verbeterpunten in handen

SEO-monitoring v.a. € 10,-/mnd
SEO-monitoring - houd overzicht op je vorderingen op gebied van vindbaarheid

SEO-monitoring

Samen zoeken we uit welke content interessant is voor het bereiken van je doelen. Want je wilt niet alleen goed gevónden worden, je wilt goed gevonden worden door de juiste doelgroep!

Met de SEO-monitor hou je overzicht op de vorderingen die je maakt.

Een vraag stellen: gratis
Neem vrijblijvend contact op om je vragen / wensen te bespreken

Vrijblijvend gesprek

Wil je ook geholpen worden bij het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website? Neem dan eens contact op om je vragen / wensen op het gebied van zoekmachine optimalisatie te bespreken.

Vragen staat vrij en het kost niets.

Je kan zelf ook al heel wat doen om je website beter vindbaar te maken. Hoe? Lees er alles over in het SEO-Blog. Hier vind je handige hulp bij zoekmachine optimalisatie.

Goed gebruik van de meta – description tag

22 maart 2016|

Hoe kan de meta-description tag mij helpen bij zoekmachine optimalisatie? In de meeste Content Management Systemen kun je bij het invoeren van je pagina's een veld voor meta-description invullen. Maar heeft dat eigenlijk toegevoegde waarde voor de bezoekers van mijn website of voor het optimaliseren van mijn website voor zoekmachines? Het antwoord is ja!