WordPress website voor een specialist in tuingereedschappen2017-05-10T17:50:09+00:00

Project Description

Bos Tuingereedschappen in Wassenaar

Bos Tuingereedschappen is een totaalleverancier in tuin- en parktechniek. Zij helpen de klant graag met advies, aankoop, reparatie, onderhoud en las- en metaalwerken. Eigenaar Henk Bos is zijn trots op zijn bedrijf, het brede assortiment en de uitgebreide dienstverlening voor zowel particulier als professional. Vakkundige service en deskundig advies staan altijd voorop. En dat moet ook in de website weerspiegelen.

Samenwerking met Graphiq Square – grafische vormgeving

Het ontwerp van de site lag in handen van Remi Noordover van Graphic Square. Hij zorgde voor structuur en bewaking van de huisstijl. Als iemand de papieren Bos brochure in de bus heeft gekregen en vervolgens de website bezoekt, dan is direct te zien dat dit om dezelfde organisatie gaat. Loco Creations verzorgde de implementatie van de stijl in WordPress.  Een prettige samenwerking die ons de kans gaf om te focussen op waar we goed in zijn!

In 1 oogopslag zicht op de producten en diensten

Op de voorpagina is in een aantal blokken alle basis informatie voorhanden. Vanaf daar is het eenvoudig navigeren naar het onderwerp van jouw interesse. Ook is veel werk besteed aan de merkenpagina’s: Voor een groot deel van de merken die Bos levert is een aparte pagina ingericht, waar info over het merk staat, maar waar ook merkspecifieke aanbiedingen kunnen staan.

Aanbieden van tweedehands tuinmachines

Belangrijk element was het bouwen van een winkel-element waarin Bos zelf tweedehands tuinmachines kan plaatsen. Hiervoor hebben we gekozen voor een WooCommerce integratie, zonder de mogelijkheid om online af te rekenen. Potentiele kopers kunnen de website of social media in de gaten houden of er een interessante machine te koop wordt aangeboden en deze alvast online bekijken.

Bezoek de Bos website

Vragen over dit project?

Wil je meer weten over dit project of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje met je vraag of opmerking, dan nemen we snel contact met je op.

Neem contact op