WordPress website voor een leverancier van touchscreentafel ‘De BeleefTV’2017-03-01T10:50:59+00:00

Project Description

De BeleefTV

De BeleefTV bestaat nog niet zo lang. Eind 2015 raakte Dennis de Wit in gesprek met een zorgleverancier. Zij hadden het over een soort touchscreentafel ter ondersteuning van activiteiten voor senioren met dementie. Een idee was geboren en vanaf dat moment ontstond ‘De BeleefTV’. Om partijen te informeren over de mogelijkheden van De BeleefTV en in contact te laten komen, vroeg Dennis ons een website te bouwen die het product in de juiste sfeer plaatst.

  • afbeelding bij portfolio-item Wordpress website De BleefTV
  • afbeelding bij portfolio item Wordpress website voor De BeleefTV
Remko weet commerciële functionaliteit en ontwerp perfect te combineren. De meeste webbouwers zijn óf technisch óf creatief/commercieel. Remko is dit allebei. Hierdoor kan hij naast mooie, goed werkende websites bouwen ook goed adviseren over de manier hoe een website geld op kan leveren voor een bedrijf. Daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om. Ik geef Remko een 9 voor zijn kennis, creativiteit en prettige samenwerking!
Dennis de Wit, de BeleefTVDennis de Wit, De BeleefTV
0
De BeleefTV beoordeelde ons met een 9 voor het bouwen en inrichten van haar website
Bezoek De BeleefTV

Online doneren: Geen budget? Geen probleem!

Voor zorginstellingen is het vaak moeilijk om budget los te krijgen voor de aanschaf van producten of diensten die het leven van de bewoners prettiger maken. Daarom werd het idee geopperd om online crowdfunding-acties op te kunnen zetten. Hiermee gingen we aan de slag: met behulp van de juiste plug-ins en betaalkoppelingen maakten we het mogelijk om online betalingen te laten plaatsvinden. Door bij iedere actie deelknoppen te plaatsen voor social media, kan de actie breed onder de aandacht worden gebracht.

Vragen over dit project?

Wil je meer weten over dit project of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje met je vraag of opmerking, dan nemen we snel contat met je op.

Neem contact op