WordPress website voor een landelijk opererende bedrijfsartsenpraktijk2017-01-30T09:42:18+00:00

Project Description

BedrijfsartsPlus

BedrijfsartsPlus is een dynamische organisatie die op bijna 30 locaties in Nederland consultmogelijkheden biedt voor haar klanten. Om haar klanten te informeren over dienstverlening en beschikbaarheidsdata op de verschillende locaties, vroeg zij Loco Creations een nieuwe website te bouwen die makkelijk te onderhouden is en waar locatiegebonden informatie automatisch in wordt weergegeven. Met die vraag gingen wij aan de slag!

Samenwerken met Loco Creations betekent: snel van begrip, snel schakelen met een prachtig resultaat!
Geert Harm Mulder, Bedrijfsarts Plus
0
BedrijfsartsPlus beoordeelde ons met een 10 voor het bouwen en inrichten van haar website!
Bezoek BedrijfsartsPlus

Koppeling van externe gegevens

Omdat locatie en beschikbaarheidsdata al wordt bijgehouden in een speciale agenda, bouwden we een WordPress-plugin die via een zogenaamde SOAP koppeling data ophaalt. Op deze manier wordt bij de vestigingen altijd de juiste informatie weergegeven, die maar op 1 plek hoeft te worden aangepast. Zo voorkom je fouten en hoef je maar 1x iets in te voeren.

Direct chatten via de website

Via een online chat plu-in creerden we de mogelijkheid om direct met de Bedrijfsarts Plus backoffice in contact te komen. Zo is er naast de traditionele contactmogelijkheden nog een kanaal gerealiseerd om de klant snel te kunnen informeren.

Vragen over dit project?

Wil je meer weten over dit project of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje met je vraag of opmerking, dan nemen we snel contat met je op.

Neem contact op